Aktuális pályázatok:

Az Európai Bizottság szervezésében és finanszírozásával megvalósuló ’EU Gateway - Business Avenues in South East Asia’ elnevezésű programsorozat 2017-ben is több üzleti missziót szervez a délkelet-ázsiai térségben. Az alkalmanként más-más szektort érintő kezdeményezés célja, hogy támogatást nyújtson az európai cégeknek az ázsiai piacra lépés kezdeti fázisában. A többnapos program során a résztvevők kiállításon mutatkozhatnak be, előre szervezett B2B tárgyalásokon vehetnek részt, testreszabott szakmai felkészítést kapnak a piacra lépés technikai, adminisztratív tudnivalóiról, valamint konzultálhatnak állami gazdaságirányítási intézményekkel.

  1. Szektor: Healthcare & Medical Technologies

Időpont: 2017. szeptember 4-8.

Állomások: Szingapúr - Thaiföld

Jelentkezési határidő: 2017. május 12.

Részvételi feltételek és további részletek:

https://www.eu-gateway.eu/business-missions/missions-calendar/healthcare-medical-technologies-thailand-singapore

 

 

Korábbi pályázatok:

Pályázati felhívás magyar-thai nemzetközi együttműködésen alapuló kutatási témapályázathoz

A pályázati felhívás célja a kutatói kreativitás és kiválóság megerősítése, olyan kutatói kezdeményezésű ígéretes alapkutatási projektek ösztönzése, amelyektől általában különböző természeti és társadalmi jelenségek megismerése, az emberiség ismeretanyagának bővülése várható, különösen olyan eredmények, amelyek megalapozzák és meghatározzák a kutatás és fejlesztés kiválóságon és versenyképességen nyugvó jövőjét, mivel azokból új módszerek, eljárások kidolgozása is várható.

A magyar-thai nemzetközi együttműködésen alapuló kutatási témapályázatok keretében az alábbi tematikus prioritáshoz kapcsolódóan végezhető felfedező kutatás:

  • Agrártudományok;
  • Biotechnológia;
  • Energia;
  • Környezetvédelem.

A pályázat benyújtásának határideje: a pályázatok benyújtása 2017. január 12-ig lehetséges.

 

További információ: http://nkfih.gov.hu/palyazatok/hazai-kfi-palyazatok/nkfia-palyazatok/palyazati-felhivasok/2016/magyar-thai-kutatsi-temapalyazat/tnn-16