KONZULI INFORMÁCIÓ

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a konzuli illetékek és díjbefizetési mód 2019. február 1-től változnak!

Magyarország Bangkoki Nagykövetségének Konzuli Hivatala

Cím:                           Park Ventures Ecoplex 14. Emelet, 57 Thanon Witthayu (Wireless Road), Lumpini, Pathumwan, Bangkok 10330

Telefonszám:             +66 2 118 9600

Nyitvatartási idő:      hétfő – csütörtök 9.00-16.00; péntek 9.00-14.00

Ügyfélfogadási idő:   hétfő, szerda, péntek 9.00-13.00

Google térkép:          https://goo.gl/maps/AcnF3HyWkPm

A Nagykövetség és a Konzuli Hivatal a szokásos módon mind a magyar, mind a thai nemzeti ünnepeken zárva tart. Munkaidőn kívül ügyeletet biztosítunk kizárólag a bajba jutott magyar és litván állampolgároknak.

 

  1. Vízumügyintézés:

Vízumkérelmezés esetében az előzetes időpontfoglalás nélkül érkező ügyfeleket nem áll módunkban automatikusan fogadni.

Időpontot vízum ügyintézéshez két módon kérhetnek:

  1. az alábbi linkre kattintva: http://www.supersaas.com/schedule/EMBASSY_OF_HUNGARY_BKK/VISA_APPOINTMENT?lang=th
  2. a következő e-mail címen: consulate.th@mfa.gov.hu

Az időpontot mindig az ügyfél nevére kell foglalni. A kiválasztásnál a személyek számánál azt kell jelölni, hogy mennyi ügyfél ügyét intézik az adott időpontban.

 

  1. Konzuli ügyintézés:

Időpontot a két módon kérhetnek:

  1. a következő e-mail címen: consulate.bgk@mfa.gov.hu
  2. a következő telefonszámon: +66 2 118 9600

Előzetes egyeztetés nélkül érkező ügyfeleinknek nem tudunk azonnali ügyintézést ígérni. Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjenek érkezésüket megelőzően egyeztetni munkatársainkkal.

Az időpontot mindig az ügyfél nevére kell foglalni. Így például a gyermek útlevél kérelménél a gyermek nevét és egy főt kell megküldeni, függetlenül attól, hogy a kérelem benyújtásakor a két szülőnek is jelen kell lennie.

Kérjük, hogy a kérelmekhez rendszeresített adatlapokat előzetesen nyomtassák ki a honlapunkról és azokat minden esetben kitöltve szíveskedjenek magukkal hozni.

FELHÍVJUK TISZTELT ÜGYFELEINK FIGYELMÉT, hogy 2019. február 1-jétől a konzuli díjakat kizárólag THB-ban banki befizetéssel / átutalással lehet befizetni.

Bár a konzuli információs honlap alapos körültekintéssel készült el, az ott található esetleges pontatlanságokért nem vállalunk jogi felelősséget.

A konzuli díjak és illetékek változhatnak, ezért kérjük, gyakran, lehetőleg az iratok beküldése előtt, ellenőrizze azokat.