Hírek

Pünkösdi zárvatartás

Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Nagykövetségünk 2019. június 10-én, hétfőn a pünkösdi ünnep miatt zárva tart. Megértésüket köszönjük!
Tovább

EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁS 2019

A külképviseleti választás időpontja: 2019. május 26. 6:00 és 19:00 óra között.
Helyszíne: Park Ventures Ecoplex 14. emelet, 57 Thanon Witthayu (Wireless Road), Lumpini, Pathumwan, Bangkok 10330!

Tovább

Európai Parlamenti Választás – Levélszavazásról szóló tájékoztató

A Nemzeti Választási Iroda elnökének 2/2019. (III. 11.) NVI utasítása a szavazási levélcsomag személyes átvételére rendelkezésre álló időszak megállapításáról


2019. május 13. és május 24. között

munkanapokon 9 órától 16 óráig

Tovább

Látogatóban a miniszterelnöknél

2019 március 7-én Bus Szilveszter nagykövet és diplomatáink látogatást tettek a Miniszterelnöki Hivatalban, hogy találkozzanak Prayut Chan-o-cha miniszterelnökkel, és áttekintsék Magyarország és Thailföld egyre erősödő kapcsolatait. Eszmét cseréltünk a kétoldalú kapcsolatrendszer elemeiről a kereskedelemtől az oktatástig, a vízügyektől a kultúráig, az élelmiszerbiztonságtól a turizmusig.
Tovább

Bus Szilveszter nagykövet találkozója Chatchai Sarikulya miniszterelnökhelyettessel

Bus Szilveszter nagykövetet 2019. február 8-án fogadta Chatchai Sarikulya miniszterelnökhelyettes, aki a Nemzeti Vízügyi Hivatal felügyelőjeként Thaiföld vízpolitikájának irányításáért is felelős. A felek megelégedéssel tekintették át dinamikusan fejlődő kétoldalú kapcsolataink politikai és kereskedelmi elemeit. Nagykövetünk beszámolt a miniszterelnökhelyettesnek Magyarország progresszív szerepéről a vízdiplomácia és a víztechnológiák terén.
Tovább