Hírek

A Bangkoki Magyar Nagykövetsèg rèszvètele a Kulturális Minisztérium által a Thai Nyelv Napja alkalmából rendezett ünnepsègen

2017. július 27-én rendezték meg Bangkokban, a Thaiföldi Kulturális Központ dísztermében a Thai Nyelv Napja alkalmából tartott ünnepséget. A Kulturális Minisztérium felhívására Nagykövetségünk is készített egy rövidfilmet, amellyel kifejeztük tiszteletünket a thai nyelv és kultúra iránt, és igyekeztünk bemutatni a thai nyelv fontosságát a külképviselet munkájában.
Tovább

Thai Water Expo 2017

A Fővárosi Vízművek, a közép-európai térség kiemelkedő vízi közmű szolgáltatója, részt vett a Thai Water Expo elnevezésű 2017. június 7-10 között zajló vízügyi szakkiállításon Bangkokban. A Magyarország és Thaiföld közötti vízügyi együttműködés egyre intenzívebb.
Tovább

THAIFEX - World of Food Asia 2017

A Nemzeti Kereskedőház számos magyar vállalatot képviselt termékek széles körével a THAIFEX-World of Food Asia 2017 elnevezésű élelmiszeripari szakkiállítás magyar pavilonjában.
Tovább

Minden eddiginél nagyobb kötött segély-hitelprogram Laoszban

Minden eddiginél nagyobb, 160 millió dollár értékű kötött segély-hitelprogramot indít Magyarország Laoszban - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2017. május 31-én Budapesten, miután laoszi kollégájával tárgyalt.
Tovább

Thaiföld-Visegrád 4 Workshop az Üzleti, Kulturális, K+F, Start-Up és Innovációs Környezetről

Május 24-én Nagykövetségünk ès cseh, lengyel, szlovák partnereink közös szervezésében Thaiföld-V4 Üzlet, Kultúra, Kutatás-Fejlesztés, Start-Up és Innováció címmel konferenciát rendeztünk a Chulalongkorn Egyetemen.
Tovább