Hírek

Európai Ösztöndíj Expó Laoszban

Nagykövetségünk 2017. október 31-november 1. között részt vett az Európai Unió Laoszba akkreditált állandó képviselete által szervezett Európai Ösztöndíj Expón, ahol lehetőségünk nyílt bemutatni a Stipendium Hungaricum felsőoktatási ösztöndíjprogramot. A Laoszban első alkalommal megrendezett bemutatót rendkívül nagy érdeklődés kísérte.
Tovább

Őfelsége IX. Rama, Bhumibol Adulyadej ünnepélyes hamvasztási szertartása

Őfelsége IX. Rama, Bhumibol Adulyadej ünnepélyes hamvasztási szertartása alkalmából Magyarország Bangkoki Nagykövetsége ismételten kifejezi őszinte részvétét és mély együttérzését a Királyi Családnak és Thaiföld népének.
Tovább

Thaiföldi Királyság és Magyarország közötti Oktatási és Tudományos Csereprogram aláírása

Thaiföldi részről Teerakiat Jareonsettasin oktatási miniszter, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma képviseletében Jakab Péter nagykövet 2017. október 12-én aláírták a két ország között létrejött Oktatási és Tudományos Csereprogramról szóló Megállapodást Bangkokban.
Tovább

Magyarország új kötött segélyhitel megállapodást írt alá Laosszal

Magyarország és Laosz kormánya 160 millió dollár összegű kötött segélyhitel programról írt alá kormányközi megállapodást a Külgazdasági és Külügyminisztériumban.
Tovább

„Fedezd fel Közép-Európát!” – turisztikai promóciós rendezvény Bangkokban

A Visegrádi Négyek turisztikai ügynökségei, együttműködésben a nagykövetségekkel turisztikai promóciós rendezvényt tartottak Bangkokban október 2-án „Fedezd fel Közép-Európát!" címmel. Közép-Európa és a térségen belül természetesen Magyarország egyre népszerűbb utazási célpont a thaiföldi turisták körében, amit az eseményen résztvevő érdeklődők nagy száma és az előadások sikere is alátámasztott.
Tovább