Hírek

Robbantások Bangkokban

BIZTONSÁGI FIGYELEMFELHÍVÁS Tájékoztatjuk a Bangkokban tartózkodó honfitársainkat, hogy robbantások történtek a főváros több kerületében, a közterületeken elhelyezett szeméttárolókba tett robbanószerkezetekkel. Javasoljuk, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a fővárosban, és feltétlenül kövessék a helyi hatóság utasításait.
Tovább

Budapest Forum for Christian Communicators

Európa több szempontból is válaszúthoz érkezett: a kontinens sorsát meghatározó alapvető döntések meghozatalára van szükség. Európa keresztény identitásának jövője nagyban függ attól, hogy képesek vagyunk-e megtalálni a megfelelő válaszokat az előttünk álló kihívásokra. Mindehhez a szellemi kapaszkodót több mint ezer éves keresztény gyökereink nyújthatják. Különösen nagy felelősséget ró mindez a keresztény kötődésű médiára és általában azon újságírókra, akik az egyházi tanítások szellemében végzik mindennapi munkájukat. Egy, a keresztény média szereplőit és a keresztény kultúra aktuális kihívásaival foglalkozó gondolkodókat összehozó vitafórum létrehozása nagyban hozzájárulhat a releváns kérdések megvitatásához.
Tovább

Pünkösdi zárvatartás

Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Nagykövetségünk 2019. június 10-én, hétfőn a pünkösdi ünnep miatt zárva tart. Megértésüket köszönjük!
Tovább

EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁS 2019

A külképviseleti választás időpontja: 2019. május 26. 6:00 és 19:00 óra között.
Helyszíne: Park Ventures Ecoplex 14. emelet, 57 Thanon Witthayu (Wireless Road), Lumpini, Pathumwan, Bangkok 10330!

Tovább

Európai Parlamenti Választás – Levélszavazásról szóló tájékoztató

A Nemzeti Választási Iroda elnökének 2/2019. (III. 11.) NVI utasítása a szavazási levélcsomag személyes átvételére rendelkezésre álló időszak megállapításáról


2019. május 13. és május 24. között

munkanapokon 9 órától 16 óráig

Tovább