Hírek

Konzuli közlemény

Magyarország Bangkoki Nagykövetségének a kialakult COVID-19 helyzetben bajba jutott magyar állampolgárok számára fenntartott elérhetőségei az alábbiak. Munkaidőben elérhetőségünk továbbra is: +66 2 118 9600, consulate.bgk@mfa.gov.hu. Call center elérhetőségei: +36-80-36-80-36, Whatsapp: +36-30-36-36-111, Viber: +36-30-36-36-36-555.
Tovább

KONZULI TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a magyar Konzuli Szolgálat egészét érintő, a COVID-19 járvány miatt kialakult helyzetben szükségszerűen meghozott intézkedések keretében Nagykövetségünk Konzuli Hivatala 2020. március 16-tól határozatlan ideig felfüggeszti az ügyfélfogadást.
Tovább

COVID-19-cel kapcsolatos közlemény

Tisztelt Honfitársunk! Nagykövetségünk ezúton is köszönetét fejezi ki a tartósan Thaiföldön, valamint a szintén illetékességünkbe tartozó Laoszban és Mianmarban tartózkodó, illetve az ezekbe az országokba látogató magyar állampolgárok eddigi együttműködéséért és a mindannyiunk biztonságát szolgáló munkánk támogatásáért a koronavírussal összefüggésben. Köszönjük körültekintő és fegyelmezett magatartásukat ebben a kritikus helyzetben, amelyre számítunk a továbbiakban is.
Tovább

Jakab István, az Országgyűlés alelnökének látogatása Thaiföldre

Jakab István, az Országgyűlés alelnöke – Kövér László házelnök úr képviseletében – 2020. február 3-9. között hivatalos látogatást tett Thaiföldön. A látogatás a parlamenti kapcsolatok fejlesztését szolgálta.
Tovább

Dr. Sulyok Tamás, a magyar Alkotmánybíróság elnökének hivatalos látogatása Thaiföldön

Dr. Sulyok Tamás, a magyar Alkotmánybíróság elnöke a thai partner meghívásának eleget téve 2020. január második felében hivatalos látogatást tett Thaiföldön. A látogatás fő célja a Bíróságok közötti szakmai kapcsolatok ápolása és az alkotmányos párbeszéd folytatása volt.
Tovább