Hírek

Közép-európai befektetésösztönző rendezvény Bangkokban

A közép-európai régió az európai gazdasági fejlődés motorja, így kiváló befektetési lehetőséget biztosíthat thaiföldi vállalatoknak, amint azt már több sikeres projekt is bizonyítja. 2018. január 29-én a Thaiföldi Iparkamara (Federation of Thai Industries) évnyitó taggyűlésén a Visegrádi Négyek és Ausztria nagykövetségeinek képviselői befektetésösztönző előadást tartottak.
Tovább

Get SMART in HUNGARY – Nagykövetségünk magyar innovációt és felsőoktatást népszerűsítő rendezvénye

2018. január 13-án Nagykövetségünk a magyar felsőoktatást és innovációt népszerűsítő rendezvényt tartott a Chulalongkorn Egyetemen. Thaiföldi hallgatók számára a 2018-2019-es tanévben nyílik először lehetőség a magyar Kormány által biztosított Stipendium Hungaricum ösztöndíj révén magyarországi felsőoktatási tanulmányokra pályázni.
Tovább

Call for Applications for the Stipendium Hungaricum Scholarship Programme for the academic year 2018/2019

The call for applications for the Stipendium Hungaricum Scholarship Programme for the academic year 2018/2019 is now open. The deadline for submitting the complete application package is 16 February 2018 (until 12:00 PM Central European Time). The online application system and further information can be found at apply.stipendiumhungaricum.hu.
Tovább

Ünnepi fogadás Vientiánban a diplomáciai kapcsolatok felvételének 55. évfordulója alkalmából

2017. december 7-én Nagykövetségünk Vientiánban a diplomáciai kapcsolatok felvételének 55. évfordulója alkalmából ünnepi fogadást tartott. Laoszi részről a kormány által kijelölt díszvendég Lien Thikeo mezőgazdasági és erdészeti miniszter volt, az ünnepi beszédet a nagykövet és Sengphet Houngbounnhuang külügyminiszter-helyettes mondta. Vendégünk volt továbbá Phouang Parisak Pravongviengkham mezőgazdasági és erdészeti miniszterhelyettes, a Laoszi-Magyar Baráti Társaság elnöke, Vientián és Luang Prabang kormányzó-helyettese,
Tovább

PÁLFFY ILONA A NEMZETI VÁLASZTÁSI IRODA ELNÖKÉNEK NYILATKOZATA

PÁLFFY ILONA: POLITIKAI DÖNTÉS SZÜLETETT ARRÓL, HOGYAN SZAVAZHATNAK A KÜLFÖLDÖN ÉLŐ MAGYAROK
Tovább